2020. már 17.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! kedves ügyfeleink!

írta: Autó Máté Kft.
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! kedves ügyfeleink!

Az új koronavírus (COVID-19) miatt megváltozott helyzetre való tekintetettel, mi is elvégezzük a szükséges óvintézkedéseket, a megszokottnál is jobban odafigyelünk a személyes higiéniánkra és üzletünk tisztaságára.
Folyamatosan fertőtlenítünk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinket tiszta, fertőtlenített környezetben egészséges alkalmazottak fogadják.

A mai naptól 2020.03.17. naptól hatályos 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet 6. §.-a szerint: „Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 2. § 27. pontja szerinti üzletben (a továbbiakban: üzlet) 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos.

Márkakereskedésünk személyesen (szalon)
8:00 - 15:00 óráig áll rendelkezésükre.

Márkaszervizünk személyesen
8:00-17:00 óráig áll rendelkezésükre.

15:00-17:00 óráig az ismert telefonos- és e-mail elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre.

Minden javasolt protokollt betartunk és betartatunk, mind ügyfeleink, mind pedig munkatársaink egészsége érdekében.
Társadalmi felelősségünk tudatában, ebben a nehéz helyzetben is mindent megteszünk a biztonságos közlekedés, és az ország működőképességének fenntartása érdekében.
Kérjük ellenőriztesse gépjárművét és kérjen ózonos utastér és klímafertőtlenítést.

Az esetleges változásokról igyekszünk folyamatos tájékoztatást nyújtani.
Köszönjük a megértésüket!

nyitvatartas1.jpg

Szólj hozzá