2018. nov 26.

Rólunk

írta: Autó Máté Kft.
Rólunk

AZ AUTÓ MÁTÉ 1991 ÓTA AZ AUTÓSOK SZOLGÁLATÁBAN

PEUGEOT – FORD - NISSAN – PIAGGIO – MG MOTOR MÁRKAKERESKEDÉS, MÁRKASZERVIZ ÉS ALKATRÉSZFORGALMAZÓ

Máté Márton 1991-ben gépészmérnökként saját vállalkozást indított, amelyben először, mint gépjárművek és felépítmények tervező mérnöke dolgozott. Családi vállalkozásként indult a Máté család tulajdona jelenleg is, id. Máté Márton gépészmérnökként több mint, 30 éves vezetői és szakmai tapasztalattal fogja össze a cégcsoport fejlődését. Felesége pénzügyi- és gazdasági vezetőként dolgozik, egyik fiúk Máté Gergely gépészmérnökként kereskedelmi igazgató, míg ifj. Máté Márton mérnök-közgazdászként a vevő szolgálati vezető.

5 MÁRKA 30 ÉV TAPASZTALAT! NÁLUNK AZ AUTÓ IS A CSALÁDHOZ TARTOZIK.

BALATONBOGLÁR – SIÓFOK – DUNAÚJVÁROS

Több mint 30 éves vezetői és szakmai tapasztalat, közel 60 fős fiatal, szakképzet gárda és modern infrastruktúra áll ügyfeleink és minden kedves érdeklődő rendelkezésére.

Az Autó Máté Kft folyamatos továbbképzéssel biztosítja szakemberei felkészültségét, illetve a megfelelő szolgáltatási színvonalat. Minden hónap utolsó szombatján műszaki-szakmai továbbképzést tartanak. Itt az aktuális újdonságok, a műszaki fejlesztések elsajátításán túl szinten tartják az ismereteket és kitekintenek a jövőbeni fejlesztésekre, hogy így készülhessenek fel azokra.

2008 évtől az Autó Máté KFT Dunaújvárosban nyitotta meg Márkakereskedését és Márkaszervizét, így is biztosítva, hogy ügyfeleink minél nagyobb területen elérjék kiváló minőségű és szerteágazó szolgáltatásainkat. A dunaújvárosi telephely megnyitásával a MÁTÉ cégcsoport már 18.000m2-en, három telephelyen és három márkakereskedésben és márkaszervizben (Peugeot, Ford márkákkal) várja a cégnek bizalmat szavazó jelenlegi és leendő ügyfeleit. Az elmúlt időszakban az Autó Máté Kft. komoly energiát fordított arra, hogy olyan céget teremtsen a piaci régiójában, környezetében mely képes ellátni ügyfeleinek bármilyen kérését, javítási igényét. Ezen fejlesztéseinknek köszönhetően, a BALATON és az ország középső részének elsőszámú kereskedőjévé nőte ki magát Autó Máté Kft, évente több száz Peugeot és Ford márkájú új- és használt gépjármű értékesítésével.

ALAPELVÜNK

Ahogy minden embernek van saját orvosa, jogásza úgy mi szeretnénk jelenlegi és leendő ügyfeleink megbízható autós műszaki szakemberei lenni! Bármilyen autós problémával fordulhatnak hozzánk, amelyre teljes körű szolgáltatásunk révén megtaláljuk ügyfeleink számára kedvező megoldást. A Máté család ezen elképzelése szerint a mostani rohanó világban kötelessége minden szolgáltatónak és kereskedőnek a legjobb minőséget nyújtania. Ennek megfelelően cégeinek a legmagasabb szintű minőségszabvány, az ISO 9001 alapelvei szerint működnek!

Szólj hozzá