2019. aug 05.

Szolgáltatásaink

írta: Autó Máté Kft.
Szolgáltatásaink

Új- és használt gépjármű értékesítés

Cégünk az elmúlt években sikeresen szolgálja ki partnereinket és értékesített kedvező feltételekkel gépjárműveket a kis- és középvállalalkozásokon át a nagy országos lefedettségű cégeknek.

Teljeskörű hitelügyintézés

A teljes körű operatív lízing, olyan lízingtípus, amely a fínanszirozá mellett a gépjátmúűvek teljes menedzselését is magába foglalja.

Biztosítás ügyintézése

Sérült gépjárművek teljeskörű biztosítási ügyintézése

Műszaki vizsgáztatás

A vizsgáztatás során mindennek rendben kell lenni, már egyetlen követelménytől eltérés is bukást jelent!

Alkatrész értékesítés

Könnyedén és gyorsan rendelheti meg tőlünk az autójához való alkatrészeket, tartozékokat.

Karosszéria javítás

Az Autó Máté Kft. egy korszerű berendezésekkel felszerelt karosszéria- és fényezőműhelyt rendezett be, valamint megfelelő tapasztalattal, rutinnal rendelkező alkalmazottakkal várja ügyfeleit.

Autómentés, -szállítás

A MÁTÉ ASSISTANCE a nap 24 órájában áll az ügyfelek rendelkezésére. Saját Assistance szolgáltatásunkat elsősorban ügyfeleink részére nyújtjuk.

Autófényezés

Káresemények esetén a gépjárművek javítása és teljes körű biztosítási ügyintézése saját fényező-karosszéria szakműhelyünkben történik, ahol gyári minőségben végezzük ezen tevékenységeinket.

Gumi szerelés, -javítás, -centírozás, -értékesítés

Klíma szerelés, javítás

Klíma feltöltés és ellenőrzés

Bérautó

Bérautóink igénybevétele balatonboglári, siófoki és dunaújvárosi telephelyeken.

Műszeres futóműbeállítás

Márkaszervizeinkben elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat.

Eredetiség vizsgálat

A vizsgálat során első lépés a jármű okmányok valódiságának megállapítása. Az okmányok alapján az elektronikus rendszer összehasonlítja a jármű adatait a hatósági körözési listán szereplő járművekkel.

Szólj hozzá