2019. okt 17.

Ford S-max - A stílus, ami önmagáért beszél

írta: Autó Máté Kft.
Ford S-max - A stílus, ami önmagáért beszél

Vezetési élmény

Aktív ki-/beparkolást segítő automatika képes az autónál alig 20%-kal nagyobb parkolóhelyekre is beállni. Csak nyomja meg a gombot, és az innovatív rendszer érzékelői segítenek megtalálni a helyet, majd automatikusan bekormányozzák az autót. Önnek csak a pedálokat és a váltót kell kezelnie, és követni az autó utasításait.

ford-s-max-2015-1280-01.jpg

Kényelem és praktikum

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Teljesítmény és hatékonyság

A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében mindkét választható EcoBoost benzinmotor egyesíti a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit: 
Az új 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja. Az 1,6 literes EcoBoost motort olyan okosan karcsúsították, hogy az alacsonyabb kibocsátás és a 6,5 liter / 100 km (kombinált) üzemanyag-hatékonyság mellett 160 LE teljesítményt ad le. A még erősebb opcionális 2,0 literes EcoBoost motor pedig impozáns 240 LE teljesítményt ad le.

Biztonság és védelem

Vészfék-rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

ford-s-max-2015-1280-42.jpg

Szólj hozzá