2020. okt 29.

Ünnepi ajánlatok a 210 éves Peugeot-tól!

írta: Autó Máté Kft.
Ünnepi ajánlatok a 210 éves Peugeot-tól!

PEUGEOT 308 és 308 SW
1_7.jpg

Adja át magát a tökéletes kényelemnek és ergonómiának! A Peugeot 308 megújult digitális i-Cockpit vezetőhelye és minőségi belső kialakítása új megvilágításba helyezi a vezetési élményt. Legyen szó az elegáns 5 ajtós vagy a tágas SW változatról, készletünkön minden változatra talál ajánlatot.

Ízelítő akciós készletajánlatunkból:

308 SW Active Pack 1.2 PureTech 110 LE

Opciók: metálfény, szükségpótkerék

PEUGEOT 208

208_unnepu.jpg
A legendás 200-as széria az új Peugeot 208-cal folytatja hódító útját!
A 2020-as Év Autója díj nyertese most nemcsak formájával és gazdag alapfelszereltségével, de kimagasló technológiai tudásával is elcsábít! Próbálja ki a lehengerlő külsővel, valamint csendes és modern belsővel rendelkező modellt.

PEUGEOT 2008 SUV

2_10.jpg

A lehengerlő stílusú, és sokoldalú kompakt SUV, mely élenjáró technológiai megoldásainak köszönhetően újraértelmezi a kategória határait. Modern és elegáns utastere nem csak Önnek, de utasainak is sok örömet fognak szerezni. Engedjen a csábításnak, és kérjen ajánlatot márkakereskedőinktől!

Ízelítő akciós készletajánlatunkból:

2008 Active 1.2 PureTech 130 LE

Opciók: metálfény, ülésfűtés, LED ködlámpák kanyarvilágítással, automata klíma elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök, elektrokróm belső tükör, tolatóradar, tolatókamera

PEUGEOT 3008 SUV

3_8.jpg

A Peugeot 3008 SUV karakteres egyénisége kiemeli az átlagból. Válassza ízlése szerint dízel, benzin vagy plug-in hibrid meghajtással. A különlegesen kényelmes SUV bevezetése óta töretlen népszerűségnek örvend. Most egyes készeltes modellek óriási kedvezményekkel az Öné lehet!

Ízelítő akciós készletajánlatunkból: 3008 Active 1.2 PureTech 130 LE Opciók: metálfény, sötétített hátsó szélvédő és oldalüvegezés, ülésfűtés, első és hátsó parkolóradar, tolatókamera, Mirror Screen mobiltelefon tükrözés, szükségpótkerék

További részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.
A kép csak illusztráció. Az akciós ajánlatok nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.
Szólj hozzá