2019. okt 17.

Ford Focus - Kapcsoljon nagyobb fokozatba!

írta: Autó Máté Kft.
Ford Focus - Kapcsoljon nagyobb fokozatba!

Vezetési élmény

Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika. A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót. Hiába nem ismeri egyelőre ezeket a funkciókat, annyira praktikusak, hogy hamarosan nélkülözhetetlennek érzi majd őket.

ford-focus-2019-1280-05.jpg

Kényelem és praktikum

Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Ráadásul segít, hogy Ön mindig elérhető maradjon. A SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. (A hangvezérlés funkció magyar nyelven jelenleg nem elérhető)

ford-focus-2019-1280-18.jpg

Teljesítmény és hatékonyság

Az új Focus több erős és üzemanyag-takarékos motorral kapható, amelyekhez 8-sebességes automata vagy 6-sebességes manuális váltó választható. De nemcsak a motorok, hanem az autó áramvonalas külseje is fokozza a gazdaságos üzemeltetést.

Biztonság és védelem

Az Ön és családja, valamint a többi közlekedő biztonságát számos intelligens funkció igyekszik megőrizni. Ilyen az Aktív fékezés, valamint a Gyalogos- és kerékpáros-felismerő rendszerrel felszerelt Ütközésmegelőző rendszer, melyeknek köszönhetően a jármű nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan működésbe hozza a fékeket, ha Ön nem reagál időben.

Szólj hozzá