2020. ápr 03.

Minden helyzetben számíthat Ránk -  Hozom-Viszem szervizszolgáltatás + VideoCheck

írta: Autó Máté Kft.
Minden helyzetben számíthat Ránk -  Hozom-Viszem szervizszolgáltatás + VideoCheck

Segítjük egy gyógyszertár életét, akik most mindent megtesznek hogy ellássanak mindenkit gyógyszerekkel.

Biztonságos szolgáltatások

Figyelmébe ajánljuk régi és új szolgáltatásainkat is, melyek révén szintén csökkenthető a fertőzésveszély.

ÉRINTÉSMENTES HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS – Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a gépjármű javítása, karbantartása céljából ügyfeleinknek ne kelljen kimozdulnia otthonukból. Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink járművét előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítás, karbantartás után fertőtlenítjük, és házhoz szállítjuk.

ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS – Amennyiben márkaszervizeink szolgálgatásainak igénybevétele feltétlenül szükséges, kérjük, időpont foglaláshoz használja weboldalunkon az Online Szerviz Bejelentkezés felületet, melyen kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot.

VIDEO CHECK SZOLGÁLTATÁS – Ingyenes szolgáltatásunk segítségével biztonságos távolságból, videó felvételen követheti járműve átvizsgálását, miközben részletes magyarázatot is kap a szükséges javítási munkálatok természetéről és várható költségeiről.

Ügyfeleink is fordulhatnak ilyen igénnyel hozzánk díjmenetesen a jelenlegi időszakban. Kérjék a szolgáltatást online vagy telefonon.

https://automate.blog.hu/2018/11/29/munkatarsaink

v12.jpg

Szólj hozzá