2019. nov 08.

Készletről azonnal - Ford Nyílt hétvége 2019. november 15-16.

írta: Autó Máté Kft.
Készletről azonnal - Ford Nyílt hétvége 2019. november 15-16.

FORD Nyílt Hétvége!

Látogasson el hozzánk november 15-én és 16-án, ahol a Ford Nyílt Hétvégén most Ön is kipróbálhatja és készletről megvásárolhatja a Ford népszerű benzines motorral szerelt autóit. Ráadásul most a készletről elérhető Fiesta, Focus, Mondeo, S-Max és Kuga modellekhez téligumi-szettet adunk ajándékba!

Érdeklődjön a készletes ajánlatokról! Márkakereskedőink hosszított nyitvatartással, pénteken 18 óráig, szombaton pedig 16 óráig várják a kedves érdeklődőket!

Nem lesz több ilyen lehetőség – Kifutó benzinmotoros Fordok rendkívüli kedvezményekkel.

2020-tól az Európai Unió új környezetvédelmi előírásai miatt a hazai autópiac is alapvetően átalakul. A jelenlegi kínálatban található számos népszerű benzinmotor forgalmazása véget ér, a gyártók modellkínálata szűkül és a járművek ára is érezhetően emelkedni fog.

Ha Ön is nagy rajongója az erős, nyomatékos autóknak, akkor most különösen érdemes figyelnie a Ford ajánlatára.

Vásároljon a készlet erejéig azonnal elvihető benzinmotoros Fiestát, Focust, Mondeót vagy S-Max-ot. Ne hagyja ki Ön se ezt az egyszeri és megismételhetetlen ajánlatot!

Kíváncsi a részletekre? Látogasson el az Önhöz legközelebbi márkakereskedésbe és érdeklődjön a készletes ajánlatokról!

Milyen motorváltozatokat nem forgalmaz többé a Ford?

A benzines szívómotorok és benzines turbómotorok közül az alábbi típusok nem rendelhetők 2020-tól:

  • Fiesta: 1,1 L/85 LE szívómotor
  • Focus: 1,5 L/123 LE szívómotor
  • Mondeo: 1,5 L/165 LE turbómotor
  • S-Max: 1,5 L/165 LE turbómotor 

Fontos információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!
  • [*]Az új személyautókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Az új haszongépjárművekre érvényes nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).

 

fiesta.jpgfocus_1.jpgkuga_1.jpgmondeo_2.jpg

 

fordnyilthetvege_1.jpg

Szólj hozzá