2019. okt 17.

Ford Mondeo - Álljon meg egy pillanatra: hát nem gyönyörű?

írta: Autó Máté Kft.
Ford Mondeo -  Álljon meg egy pillanatra: hát nem gyönyörű?

Vezetési élmény

A rendkívül energiatakarékos, korszerű Nappali menetfény abban segít, hogy nappal észrevegyék a járművet, éjszaka pedig tisztán lássa a vezető az utat.

ford-mondeo_wagon_hybrid-2019-1280-08.jpg

Kényelem és praktikum

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Teljesítmény és hatékonyság

Ahogy egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo természetesen Elektromos hibrid hajtással is elérhető: így ez az első ilyen Ford Európában. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt. Ráadásul Fékenergia-visszanyerés, innovatív Fékasszisztens és más intelligens technológiák is segítik Önt, hogy az autóból mindig a maximumot hozhassa ki.

Biztonság és védelem

A két szélső hátsó ülés egyedi biztonsági felszereltsége a Légzsákkal ellátott hátsó-szélső biztonsági öv. Egy esetleges ütközés esetén az övek felfújódnak és az ütközési erőt ötször nagyobb testfelületen oszlatják el, mint a hagyományos biztonsági övek. Azzal, hogy ütközéskor csökken az utasok mellkasára nehezedő nyomás és irányíthatóvá válik a fej és nyak mozgása, csökken a sérülés bekövetkezésének a valószínűsége.

 mondeo_1.jpg

További részletekért kattints a linkre>

 

Szólj hozzá