2019. okt 10.

Ford Nyílt hétvége

írta: Autó Máté Kft.
Ford Nyílt hétvége

Látogasson el hozzánk október 11-én és 12-én, ahol a Ford Nyílt Hétvégén most Ön is kipróbálhatja és készletről megvásárolhatja a Ford népszerű benzines motorral szerelt autóit. Ráadásul most a készletről elérhető Fiesta, Focus, Mondeo és S-Max modellekhez téligumi-szettet adunk ajándékba!
 
Nem lesz több ilyen lehetőség – Kifutó benzinmotoros Fordok rendkívüli kedvezményekkel
2020-tól az Európai Unió új környezetvédelmi előírásai miatt a hazai autópiac is alapvetően átalakul. A jelenlegi kínálatban található számos népszerű benzinmotor forgalmazása véget ér, a gyártók modellkínálata szűkül és a járművek ára is érezhetően emelkedni fog.
 
Ha Ön is nagy rajongója az erős, nyomatékos autóknak, akkor most különösen érdemes figyelnie a Ford ajánlatára.
Vásároljon a készlet erejéig azonnal elvihető benzinmotoros Fiestát, Focust, Mondeót vagy S-Max-ot. Ne hagyja ki Ön se ezt az egyszeri és megismételhetetlen ajánlatot!
 
Kíváncsi a részletekre? Látogasson el az hozzánk és érdeklődjön a készletes ajánlatokról!


ford_szgknyilt.jpg 
 
Milyen motorváltozatokat nem forgalmaz többé a Ford?

A benzines szívómotorok és benzines turbómotorok közül az alábbi típusok nem rendelhetők 2020-tól:
 
Fiesta: 1,1 L/85 LE szívómotor
Focus: 1,5 L/123 LE szívómotor
Mondeo: 1,5 L/165 LE turbómotor
S-Max: 1,5 L/165 LE turbómotor
Top
Fontos információ
Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!
 
[*]Az új autókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).

Szólj hozzá