2019. máj 27.

A rendezvény hivatalos szállítója Peugeot Máté

írta: Autó Máté Kft.
A rendezvény hivatalos szállítója Peugeot Máté

A rendezévény hivatalos szállítója Peugeot Máté, megkezdődtek a rendezvények. Idén is több rendezvényen veszünk részt. A hétvégén, két rendezvényre is kitelepültünk, ahol az Új Peugeot Riftert, az Új Peugeot 508-ast és a Peugeot 2008-ast lehetett meg tekinteni. 

2019. május 24-26. Dunaújváros Parázs-Varázs 

1.jpg

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata közel egy évtizede szervezi és rendezi a Parázs-Varázs Családi Hétvége Fesztivált. Május utolsó hétvégéjén az egész várost invitálják a rendezők az Alsó-Dunapartra, amely országosan egyedülálló természeti környezetet, kiváló helyszínt biztosít a változatos programokhoz.

img_5022.JPG

 

2019. május 25. 8. K&H mozdulj! Kerékpárosnap - Tekerd körbe velünk a Velencei-tavat!

Május utolsó szombatján egy tókerülő bringatúrára invitálták a családokat és baráti társaságokat, ahol a 28 km-es táv megtétele után együtt hűsölhetünk a gárdonyi Sport Beachen. A K&H mozdulj! kerékpáros napon a táv szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthető, hiszen a túra útvonala végig biztosított úton halad. Tekerés közben érdemes időt szakítani a táj és a tó élővilágának különleges szépségére is!

A mezőny kellemes túratempóban vág neki a 28 kilométeres távnak, amelynek útvonala Agárdon át Pákozd felé vezet, elhalad az Arborétum mellett, majd Velencén át tér vissza ismét Gárdonyba. A túra olyan érdekes látnivalókat érint, mint a Madárdal tanösvény és a Pákozd-Sukorói Arborétum, ahol kisgyermekes családok, iskolai csoportok is biztonságban végig tudnak tekerni.

img_5032.JPG

img_5017.JPG

Szólj hozzá