2019. máj 23.

7 személyes családi ajánlatok

írta: Autó Máté Kft.
7 személyes családi ajánlatok

7 személyes családi ajánlatok akár
2 500 000 Ft állami támogatással július 1-től1.

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor. A Ford 7, illetve 9 üléses autói az ilyen esetekre nyújtanak kényelmes megoldást, ráadásul most 2,5 millió forintos állami támogatással juthat hozzá a kiemelt modellekhez. Olvasson tovább, és ismerje meg a támogatás részleteit!

Mi az a nagycsaládos személygépkocsi-szerzési támogatás?
 

  • Az Államkincstárnál és a Kormányablakokban igényelhető, 2,5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás.
  • Legalább 7 személyes személyautóra fordítható.
  • A támogatás legfeljebb az autó bruttó vételárának 50%-át teheti ki.
  • Az autó nem adható vagy ajándékozható el három éven belül
Kik vehetik igénybe?
  • Három- vagy többgyermekes családok. A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyerekek pedig életkortól függetlenül.
  • Egyszülős nagycsaládok.
  • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők. Ha az igénylőnek nincs, jó a házas- vagy élettársé is.
Mikor vásároljunk?
  • A támogatás a 2019. július 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakban igényelhető.
Melyek a Ford legalább hétüléses modelljei?
  • Az S-Max, a Galaxy, a Tourneo Connect és a Tourneo Custom.

A további részletekkel kapcsolatban a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletbentájékozódhat, vagy érdeklődjön a legközelebbi Ford márkakereskedésben.


Hét ülés. Végtelen mennyiségű kaland. 



Ford S-Maxban a sportos, dinamikus megjelenés találkozik a tágas belső tér nyújtotta lehetőségekkel. A konfigurálható üléseknek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen elfér, hosszabb utazások alkalmával pedig a bővíthető csomagtér tesz jó szolgálatot. Innovatív technológiái garantálják a kiemelkedő vezetési élményt és gondoskodnak az autóban ülők biztonságáról.

Prémium minőségű hétüléses, egy igazi élmény



Kategóriájának legtágasabb modellje, a Ford Galaxyban mindenkinek és mindennek egyaránt jut hely. A tágas belső térnek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen utazhat, miközben a biztonságról a Galaxy intelligens megoldásai és forradalmi technológiái gondoskodnak.

Praktikum stílusos külsőbe csomagolva



Újratervezett külső, még színvonalasabb belső kialakítás, fokozott hatékonyság – a Tourneo Connect tökéletes választás, szállítson bárkit vagy bármit. Mindegy, hogy 5 vagy 7 üléses változatra vágyik, zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható. Számos olyan alapfelszereltség került beépítésre és számos olyan választható felszereltség áll rendelkezésére, melyeket talán csak egy magasabb árkategóriájú járműtől várna el

Mindenkinek és mindennek jut hely



Minőségi ugrás a személyszállítók között. Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső. Ráadásul olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.


Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

 
  • [*] 

    Az új autókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).

Szólj hozzá