2018. ápr 26.

Máté Természetesen... Ökohét a Föld világnapja alkalmából - Tab

írta: Autó Máté Kft.
Máté Természetesen... Ökohét a Föld  világnapja alkalmából - Tab

2018. április 23-29. Ökohét a Föld világnapja alkalmából a Zichy Mihály Művelődési Központban megrendezett rendezvényhez Mi is részt vehettünk Elektromos Peugeot Parnter autóval, amit kiállítottunk művelődési ház előtt.

A mai napon 2018. április 26-án várunk minden kedves érdeklődőt,  amit Máté Márton ügyvezető úr, mutatja be az elektromos Peugeot Partner autót, és tesztvezetési lehetőséget is biztosítunk. 

A Partner a professzionális felhasználók minden igényét kielégíti. A márka neves kisteherautója közel húsz éve állja a professzionális felhasználók és a PEUGEOT szakembereinek próbáját.

A márka mérnökei szigorú tesztsorozat eredményeként tovább javították az autó megbízhatóságát és minőségét. A teherautó, amellyel több mint 6 millió tesztkilométert futottak, a lehető legnehezebb körülmények között, most már elektromos változatban is rendelhető.

NAGY TELJESÍTMÉNY

A Partner-választék a Partner Electric változattal egészül ki, amely a modellcsalád összes előnyén felül villanyhajtást is kínál. 

Az elektromos Partnert nagy teljesítményű, állandó mágneses szinkronmotor hajtja. Ez a motor kiváló dinamikai teljesítményt nyújt: névleges teljesítménye 49 kW (67 LE), folyamatosan rendelkezésre álló nyomatéka 200 Nm. Tengelykapcsoló (kuplung) nélküli állandó áttétele, lendületet és rugalmasságot biztosít az indulástól a gyorsítás végéig.

A fordulatszám csökkentő áttétel tulajdonképpen a váltót helyettesíti, így lehetővé teszi az állandó, de max 200Nm nyomatékot a 0 és 1500 fordulat / perc közötti tartományban.

Az európai vezetési ciklus (NEDC) szerint mért hatótávolsága 170 km. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében a műszerfalon jól látható a megtehető távolság, valamint a lassításból és a fékezésből adódó energiavisszanyerést jelző mutató.

 

Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen a rendezvényen.

Szólj hozzá