2018. már 07.

Az Autó Máté Kft támogatta a Siófoki Kórház Csecsemőosztályának felújítását, valamint a betegek szállítására alkalmas új minibusz üzembe állítását.

írta: Autó Máté Kft.
Az Autó Máté Kft támogatta a Siófoki Kórház Csecsemőosztályának felújítását, valamint a betegek szállítására alkalmas új minibusz üzembe állítását.

2018. február 12-én 15:00 órakor adták át a Siófoki Kórház felújított Csecsemőosztály részlegét. Az Autó Máté Kft. Peugeot és Ford Márkakereskedés és Márkaszerviz is támogatta a Siófoki Kórház Csecsemőosztályának a felújítását, segítségével sikerült pelenkázókkal, tároló szekrényekkel és bútorokkal bővíteni a gyermekosztályt.

Az Autó Máté Kft kiemelt fontosságúnak tartja a jövőbe fektetett erőfeszítések támogatását, így az egészségügy mellett az elektromobilitás területén úttörő munkát végez a Jedlik Ányos Klaszterben, a régiójának környezettudatos közlekedése érdekében. Több sport- és életmód programot szervez, illetve támogat.

Elektromobilitás:

Tour de Pelso:

Balatonátúszás:

 

 A gyermekosztály csecsmőrészlegén a kórház 1968-as alapítása óta nem végeztek átfogó felújítási munkákat, a műszaki megoldások jelentős része az építéskori színvonalon maradt, ezek cseréje és korszerűsítése már régóta időszerű feladat volt. Példaértkékű összefogás jelképe is, mert siófoki cégek, alapítványok segítettek a felújításban. 

Mint egy 30 millió forint összegű felújítása során belső funkcionális átalakítások történtek, így a részleg a jelenkor használati igényeihez és a napi gyakorlathoz illeszkedik. Megvalósult a teljes belső nyílászáró-állomány cseréje, új padló és falburkolat készült, felújításra kerültek a gépészeti és villamos rendszerek, új bútorok kerültek beépítésre. A megvalósult beruházás eredményeként, melyet az intézmény saját forrásból finanszírozott, jelentősen csökkennek az osztályt terhelő karbantartási feladatok és költségek, valamint európai színvonalú körülményeket biztosítanak az édesanyáknak és a babáknak egyaránt.

 2018-ban ünnepli a Siófoki Kórház-Rendelőintézet az 50. évfordulóját. A jubileumi évre számos fejlesztés és beruházás történt az intézményben. A fenntartó által biztosított kormányzati támogatásokból 2018-ban az intézményben számos, a kórház működését és a betegellátást segítő beszerzést indítottak el.

 

forrás: Milei Barbara 

http://www.siofoki-hirek.hu/hu/hirek/3406-megujult-a-siofoki-korhaz-csecsemoosztalya.html

Szólj hozzá