2016. ápr 23.

A legújabb utcai harcos megérkezett!

írta: Autó Máté Kft.
A legújabb utcai harcos megérkezett!

Már Magyarországon is kaphatók az új Focus RS modellek

fordfocusrs_01_2.jpgAz új Ford Focus RS modell a 2,3 literes, 350 lóerős EcoBoost motorral minden idők leggyorsabb RS modellje lett: 4,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége pedig 266 km/óra.

A vadonatúj Focus RS-ben emellett számos teljesítményfokozó technológia működik, és ez az első Ford RS modell, amely választható hajtási üzemmódokat – többek közt az iparág első Drift Üzemmódját –, valamint Startvezérlést is kínál. 

focusrs_06.jpg “A vadonatúj RS komoly gép, nagy teljesítményre kifejlesztett technológiákkal és innovatív mérnöki megoldásokkal, amelyek a közutakon és a versenypályákon egyaránt új szintre emelik a vezetés élményét,” mondta Raj Nair, a Ford Motor Company globális termékfejlesztésért felelős alelnöke. “Új modellünk remekül példázza szenvedélyünket, hogy olyan autókat alkossunk, amelyek megdobogtatják az emberek szívét.”

A Focus RS a legújabb modell abban az átfogó offenzívában, aminek keretében 2020-ig 12 nagy teljesítményű modell jelenik meg a Ford kínálatában. Ezek közt szerepel a Ford GT ultranagy teljesítményű szupersportkocsi is, ami 2016-ban a Le Mans-i 24 órás versenyen is rajthoz áll majd.

fordfocusrs_04_1.jpg

 

Szólj hozzá

Ford Ford Máté Focus RS